Σελίδες

Monday, November 19, 2012

Τα καλά παιδιά της τάξης μας

Τι σπαστικά που είναι κάποια άτομα.
Με τη Ζ. (Συντάκτρια 2) ήμασταν επιμελήτριες σήμερα at school. Κλασικά, λέγαμε στους άλλους να βγουν, τίποτα αυτοί. Μια συγκεκριμένη παρέα αγοριών (ανάμεσά τους ο απουσιολόγος και σημαιοφόρος του σχολείου και ο αμέσως επόμενος καλός μαθητής, αλλά και γενικά όλη η παρέα θεωρούνται καλοί μαθητές) πετούσαν ο ένας στον άλλο το σφουγγάρι. Αποτέλεσμα; Στο 4ο διάλειμμα το σφουγγάρι είχε χαθεί. Την τελευταία ώρα, που ο φιλόλογος ήθελε να γράψει, κατηγόρησε εμάς που οι άλλοι το εξαφάνισαν.
Δεν υπήρχε περίπτωση να την πληρώναμε εμείς. Στο σχόλασμα, πήγαμε στον καθηγητή (ο οποίος είναι και υποδιευθυντής) και του είπαμε-με ονόματα- ποιοι το έκαναν. Θέλω πάρα πολύ να δω τις φάτσες τους αύριο.
Καιρός ήταν να μάθουν οι καθηγητές την αλήθεια για τον σημαιοφόρο-απουσιολόγο και όλα τα "αστέρια". Πως όταν λείπουν είναι τα πιο ηλίθια και μ*λακισμένα παιδιά που έχουν γνωρίσει.
Πολύ θα ήθελα να υπήρχαν κάμερες στις τάξεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι παράνομο. Σε περιπτώσεις σαν τη δική μας πρέπει να επιβάλλεται.

No comments:

Post a Comment