Σελίδες

Sunday, November 18, 2012

Αυτό το καταπληκτικό Σαββατοκύριακο.:Ρ

Τι μπορώ να πω για αυτό το Σαββατόβραδο; όχι μόνο δεν βγήκα, αλλά πέρασα και σκατά.
Τι έκανα; Έπαιζα επιτραπέζιο με τις 2 γειτόνισσες και τον μπαμπά μου, χιλιόμετρα μακριά από τις κολλητές μου, σε ένα μέρος που το κινητό δεν είχε σήμα...Α ναι, και τα δόντια μου με σκότωναν γιατί πριν 2 ώρες είχα βάλει σιδεράκια (όσο γι' αυτό it's worth it).
Άσε που Σάββατο πρωί είχα ξυπνήσει 7 η ώρα. Σάββατο! Για να κάθομαι δύο ώρες στη θέση του συνοδηγού για να πάμε στον γιατρό (για τα αξίζει-τον-κόπο σιδεράκια) με δύο ενοχλητικές εξηντάρες στα πίσω καθίσματα που άλλη όρεξη δεν είχαν να έρθουν μαζί μας (γαμώτο).
Και την κυριακή που έλεγα θα κοιμηθώ λίγο τουλάχιστον, πάλι 7 με ξύπνησαν  για να πάμε να μαζέψουμε κουκουνάρες! ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ! Θα της έριχνα καμιά στραβή της γειτόνισσας αν δεν είχα καθόλου υπομονή.
'Τι σκατά θέλω να πάω να μαζέψω κουκουνάρες;' τη ρώτησα (πιο ευγενικά)
'Η κυρία Κ. τα θέλει για διακοσμιτικά.' απαντάσει η άλλη. Άκουσον άκουσον. Θα πάω αξυμέρωτα σε ένα δασάκι γεμάτο μύγες & κουνούπια και ότι άλλο παρόμοιο, με την τσίμλα στο μάτι να ψάχνω για κουκουνάρες αντί να τεμπελιάζω μέχρι τις 10. Αν αυτές ξυπνάν από τις 5:30 δεν τις φταίω σε τίποτα.
Έχουμε και διαγώνισμα ιστορίας αύριο. Προσπαθούσα να διαβάσω στο αυτοκίνητο, οι άλλες μιλούσαν, στο σπίτι μετά (μείναμε στο εξοχικό-ήταν κοντά στο γιατρό) ήθελαν "να περάσουμε ποιοτικό χρόνο μαζί όλοι οι καλοί παρέα". Κυριακή το ίδιο τροπάρι (με τις κουκουνάρες που έλεγα πριν- όλο το δάσος ψάξαμε, δεν ξέρω τι διάολο τις θέλει τόσες)
. Και τώρα που γυρίσαμε σπίτι έκανα ότι μπορούσα από διάβασμα (επειδή δεν αναφέρω τίποτα, δεν σημαίνει πως ο πονόδοντος δεν υπάρχει). Το κερασάκι στην τούρτα; Γράφουμε και τεστ αρχαία αύριο αλλά σπατάλησα όλο το χρόνο μου στην ιστορία και από αρχαία δεν ξέρω την τύφλα μου. :(
Άντε να πάω για ύπνο και ο Θεός βοηθός αύριο...

No comments:

Post a Comment