Σελίδες

Sunday, December 16, 2012

Αγαπητέ Άη Βασίλη,

Για φέτος θα ήθελα ο κόσμος να λογικευτεί λίγο. Να δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους, να μην βάζει ταμπέλες και να μην μιλάει για ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Θα ήθελα επίσης στα σχολεία τα παιδιά να μην φοβούνται να πουν "Ο τάδε έκανε.." και να μην λένε καρφιά όσους το κάνουν γιατί πολύ απλά κάποιος που κάνει το σωστό δεν πρέπει να τιμωρείται έτσι από τους άλλους.

Με αγάπη,
Vcay

Για φέτος αγαπητέ Αη Βασίλη θα ήθελα απλά να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο δηλαδή περισσότερη αγάπη, όχι κλοπές, όχι βία και οι άνθρωποι να σκέφτονται πριν κάνουν κάτι και το μετανιώσουν μετά. Ή να μου φέρεις ένα καινούριο κινητό.......<3..! - πλακίτσα.Θέλω να τονίσω ότι αυτά τα Χριστούγεννα τα παιδιά, βασικά όλοι να δούνε το διπλανό τους και να σταματήσουν να ασχολούνται όλο με τον εαυτό τους.

me agapi
Gorgina...

Αγαπητέ Αη Βασίλη, το ξέρω πως δεν υπάρχεις αλλά δεν πειράζει. Θα σου γράψω ετσι κι αλλιώς. Φέτος για τα Χριστούγεννα δεν έχω ιδέα τι θέλω. Παγκόσμια ειρήνη υποθέτω; Αλλά όχι, αυτό καταντάει κλισέ. Υγεία; Μπαααα. Τι θέλω φέτος για τα Χριστούγεννα; Καλά δεν θα χρειαστεί να σου γράψω εφόσον ο κόσμος τελειώνει στις 21/12/12. Lol. Νομίζω πως θέλω απλά να γνωρίσω καινούριους ανθρώπους. Και να έχουν όλοι μια υπέροχη χρονιά! Εντάξει, σχεδόν όλοι.

Με αγάπη,
ZoeateyourMuffins



KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!
ΧΧΧ
ΟΧΟΧΟΧ

No comments:

Post a Comment