Σελίδες

Wednesday, August 28, 2013

Μιχάλης Ασλάνης: Τα ψυχοφάρμακα δίπλα στο άψυχο κορμί του σχεδιαστή και η πτώση…

Η είδηση με βρήκε στο Λονδίνο σε δημοσιογραφική αποστολή. Μια αποστολή την οποία διέκοψα για να μιλήσω με τις πηγές μου. Δυστυχώς. Γράφω άναρχα. Στο πόδι και ζητώ συγνώμη γι αυτό…όμως περιμένουμε όλοι μας τον Ιατροδικαστή για να επιβεβαιώσει την αιτία θανάτου.
Ωστόσο όσοι γνώριζαν τον Μιχάλη υποστήριζαν καιρό τώρα ότι ο σχεδιαστής είχε κλειστεί πολύ στον εαυτό του. Αιτία; Η τεράστια πτώση της δουλειάς, τα προβλήματα με τις δόσεις των δανείων και η υποκρισία όλων όσων ο ίδιος ευεργέτησε όλα αυτά τα χρόνια.
Η καταστροφή του ατελιέ στο Κολωνάκι η μετακόμιση στο κέντρο της Αθήνας τα τεράστια ανοίγματα τα υποθηκευμένα ακίνητα έκαναν τον σχεδιαστή κουρέλι.
Πάντα έλεγε ότι η ζωή του ήταν η μόδα. Το σχέδιο. Η μυρωδιά των υφασμάτων. Δεν ήταν των λογιστικών. Δεν ήταν τεχνοκράτης. Έφυγε ο ρομαντικός της μόδας άδοξα. Δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει την διάλυση του ονείρου του.
Και έφυγε με τον τρόπο που επέλεξε ο ίδιος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που πρώτοι αντίκρυσαν  την σωρό είδαν γύρω της διαφόρων ειδών ψυχοφάρμακα.
Ο Μιχάλης έφυγε…ταξίδεψε. Και μπαίκει και το όνομά του στη λίστα εκείνων που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Και πιστέψτε με. Η λίστα είναι μεγάλη…
Καλό ταξίδι
nassos blog

Πηγή:http://gr.omg.yahoo.com/news

No comments:

Post a Comment