Σελίδες

Tuesday, September 4, 2012

Κριτικές ταινιών1.Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι θεοί  4/10
Την ταινία την είδα μόνο και μόνο γιατί ο πρωταγωνιστής είναι θεός και ίσως γιατί έχω διαβάσει τα βιβλία.
Κατά τα άλλα το σενάριο είχε πάρα πολλά λάθη και προς τους μύθους για τους Ολύμπιους θεούς (π.χ. η Περσεφόνη είναι θεά της άνοιξης, δεν γίνεται να είναι μαύρη) και προς τα βιβλία.
2.City Island   5, 5/10
Προβλέψιμο τέλος, αναγκαζόμουν να πατάω fast forward και να σκέφτομαι "Άντε , τελείωνε!". Αλλά είχε λίγες ωραίες σκηνές και 2 κούκλους ηθοποιούς.
3. Elizabeth    8/10
Τα σκηνικά ήταν ωραία, οι ηθοποιοί οk, η ιστορία ενδιαφέρουσα... Αλλά σε κάποια σημεία φαινόταν αν  η σκηνή είναι υπερβολή του σκηνοθέτη ή η κανονικά ιστορία.

4. Mean Girls     6,5/10
 Αν και κάπως καλή ήταν η ιδέα, το σενάριο ήταν το κλασσικό σενάριο του Hollywood: ένα κορίτσι σε καινούριο σχολείο, οι αληθινοί φίλοι της, η κλίκα του σχολείου, ένα ωραίο αγόρι και πολλές παρεξηγήσεις. All Time Classic.

5.Detention  4/10
Β: Πρώτον, ο budget ήταν υπερβολικά χαμηλό, (για τα μπάζα). Δεύτερον, σοβαρά , hipster, αίμα μύγας, ταξίδια με αρκούδα στο χρόνο, τιμωρία το Σάββατο 10 πμ με 10 μμ; Μετά από κάποια φάση σταμάτησε να είναι αστείο.
Πάντως είχε πολύ ωραίες ατάκες. Και Καναδούς.
Ζ: Εμένα πάντως μου φάνηκε η πιο βαρετή ταινία της ζωής μου, βαρέθηκα στα 5 πρώτα λεπτά. Αυτές οι ταμπέλες που έβαζαν στους πρωταγωνιστές ήταν απλά γελοίες. 2/10 και με δυσκολία μόνο και μόνο γιατί είχε κάποιες ενδιαφέρουσες ατάκες.
Β: Αν θες να περάσεις την ώρα σου, το προτιμώ από το Twillight.
Z: Οτιδήποτε είναι καλύτερο από το Twillight.
Β: Άρα δεν είναι η χειρότερη ταινία της ζωής σου.
Ζ: Το Twillight δεν το θεωρώ ταινία.
Β: Δεν με νοιάζει.

No comments:

Post a Comment